سید کاظم دلخوش در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: ما در صنعت گردشگری خود دچار مشکلی هستیم و آن هم تکیه بیش از اندازه ما بر چند بنای تاریخی و باستانی کشور به عنوان مقاصد گردشگری است که عبارتی می تواند به معنای محدود کردن ظرفیت های گردشگری کشور باشد.
نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی افزود: تاریخ و فرهنگ کشور ما بسیار غنی تر از آن است که تنها چند شهر محدود یا چند اثر خاص را برای عرضه به گردشگران در اختیار داشته باشیم. هر چند این بناها با شهرت جهانی که دارند باید در نقش نمادهای گردشگری کشور مورد استفاده قرار بگیرند اما در کنار این نیاز است تا تصویری از تعدد وسیع آثار فرهنگی و تاریخی کشور نیز برای صنعت گردشگری ساخته شود.
وی ادامه داد: احیاء بناهای تاریخی بهترین راهی است که به دولت اجازه می دهد بدون صرف هزینه های بالا، به تکثیر مراکز و مقاصد گردشگری کشور بپردازد و ظرفیت جذب گردشگر را افزایش دهد.
این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: بخش خصوصی ما اگر با حمایت و نظارت درست دولت وارد این عرصه شود قطعا زمینه مساعدی برای بیرون آوردن ظرفیت های گردشگری از حالت بلاتکلیفی فراهم می کند.
دلخوش همچنین تصریح کرد: تنوع جذابیت های تاریخی در اقلیم های متفاوت کشور با تعدد فرهنگی که در ایران داریم چیزی نیست که گردشگران خارجی به راحتی چشم خود را بر آن ببندند و اگر بناهای تاریخی ما به شکل اصولی توسط بخش خصوصی احیاء شوند، می توانند در یک برنامه هوشمندانه رغبت سفر به ایران را برای گردشگران خارجی به شدت افزایش دهند.
انتهای پیام/